Misschien vind je me een ouwe lul met een midlifecrisis, maar als ik met mooi weer op een terras zit vind ik het gewoon heerlijk om naar mooie jonge meisjes en jonge vrouwen te kijken. Waarschijnlijk ben ik in mijn jeugd aandacht tekort gekomen van jonge meisjes want al jaren fantaseer ik de meest wilde zaken over wat ik met die lekkere jonge meisjes zou willen doen. Begrijp me niet verkeerd, mijn voorkeur gaat met zekerheid niet uit naar zeer jonge meisjes.

Die hele jonge meisjes hebben namelijk nog maar nauwelijks sexervaring. Nee dan heb ik liever een paar geile jonge meisjes in mijn comfortabele bedje van tussen de 18 en 20, die toch al minstens een paar jaar geneukt hebben en van wanten weten met mijn knalharde pik. Terwijl ik laatst weer eens op zo'n terrasje zat te genieten van gratis jonge meisjes gluren ontwikkelde ik een opwindend plan. Ik besloot me aan te melden op een chatsite om zo in contact te kunnen komen met geile tieners.

Binnen een uur na aanmelding had ik beet en wisselde met een jong heet dondertje de geilste tienersex verhalen uit. Ik stuurde haar gedurende de chat een paar geile sex plaatjes van mezelf op en die werden prompt beloond met een paar smakelijke tienersex plaatjes van dit geile jonge sletje. Ze was op één foto te zien met nog een paar andere naakte jonge meisjes. Die stoute foto was tijdens haar vakantie in Italië genomen, wist ze me te melden.