In mijn jonge jaren vroeg ik me me af als tiener lesbisch te zijn. Ik wist het gewoon niet. Ik vond jongens wel leuk, maar ik merkte toch ook wel dat mijn aantrekkingskracht tot lesbische meisjes steeds meer begon te groeien. Eigenlijk werd mijn interesse pas echt gewekt toen ik eens bij toeval in een lesbisch chat terecht kwam. Daar ontmoette ik lesbisch tieners die allemaal opwindende lesbisch verhalen vertelden over hoe fijn lesbo sex wel niet is.

Er werd met zoveel vuur verteld dat mijn nieuwsgierigheid naar lesbisch neuken met de dag toenam. Gelukkig vond ik rond die tijd ook deze lesbisch pagina op het internet die heel veel links bevat naar gratis lesbo sex. Zo kon ik de lesbisch seks op mijn gemak stap voor stap ontdekken in een eindeloze reeks fraaie en vooral ook opwindende lesbisch plaatjes en lesbisch filmpjes. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat erotiek lesbisch gezien er meestal minder ruig aan toe gaat dan bij een hetero koppel.

Er werd in zo'n lesbisch film bijvoorbeeld veel meer aandacht geschonken aan fraai lesbisch naakt voordat het tussen de lesbisch vrouwen uiteindelijk tot lesbi sex kwam. Wat me bij veel van die lesbisch meiden ook opviel was dat vrijwel elke sex lesbo ook echt heel veel plezier aan het geile lesbisch spel beleefde. Er ging zoveel vrijheid vanuit dat ik er steeds meer naar verlangde ook zelf de nodige lesbisch ervaring op te doen. Ik besloot dus tot actie over te gaan.